Iodoform paste 15g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

28,00 €
Prodhuesi: PD
Iodoform Paste është një përgatitje për trajtimin e kanalit dhe kariesit të infektuar, si dhe për xhepat e gingivitetit të ulur

Vetitë

 

Për shkak të përbërësve të tij, paste siguron veprime të gjata germicidale dhe analgjezike

Për më tepër, paste nuk ngurtësohet dhe është lehtësisht i lëvizshëm mekanikisht

Gjithashtu lehtëson resorbimin apikale

 

 

Indikacionet

Kanalet e rrënjëve të infektuara, duke përfshirë ato të dhëmbëve të qumeshtit

Xhepat e gingivitetit të ulur.

 

 

Përbërje

Iodoform 75%, Mentol 6%, Parachlorophenol 6%, Kamfuri 8%, mbushëse ad 100%

 

 

Përmbajtja e paketës

15g 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.