Granulotec 20G+15 ML

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: PD
Granulotec 20G+15 ML

Granulotec® është një preparat i lirë, baktericid, jo resorbues dhe radiopak për përgatitjen e përhershme pas pulpectomisë dhe trajtimit të dhe kanali rrënjor

, të kanalit të rrënjosur të infektuar, veçanërisht në praninë e një granulome.

 

Shkarko Broshurën në linkun e mëposhtëm.

Broshura pdf

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.