0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Granulotec® është një preparat i lirë, baktericid, jo resorbues dhe radiopak për përgatitjen e përhershme pas pulpectomisë dhe trajtimit të dhe kanali rrënjor

, të kanalit të rrënjosur të infektuar, veçanërisht në praninë e një granulome.

 

Shkarko Broshurën në linkun e mëposhtëm.

Broshura pdf

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.