Produkti GLUCO-CHEX 2% GEL është menduar për përdorim gjatë trajtimit endodontik, lehtëson përgatitjen e kanalit të rrënjës mekanike, lehtëson zgjerimin dhe zhbllokimin e tyre. Përbërja: klorexidin digluconate 2%, xhel bazë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.