GC Fuji I 1-1 PKG light yellow 35g 20ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

80,00 €
Prodhuesi: GC
Jonomer qelqi për cementim
Zgjidhja biocompatible, pa rrëshirë, me 25 vjet suksese të mëdha klinike. Fuji I, çimentoja e parë e GC , është përdorur gjerësisht në të gjithë botën.   Indikacionet: GC Fuji I është ideale për ngjitjen e të gjitha llojeve të restaurimeve dhe postimeve me bazë metalike dhe të errët të Zirkonit. Kjo është një mundësi e shkëlqyer edhe për çimentimin në implant.   Përparësitë: Teknologjia e përparuar e materialeve i jep GC Fuji I shumë përfitime mbi çimenton e fosfatit të zinkut dhe cimenteve polikarboksilate:       Ngjitje kimike në strukturën e dhëmbëve, duke siguruar një vulë të shkëlqyer margjinale     Një zgjidhje e tolerancës ndaj lagështisë kur nuk mund të sigurohet një fushë e thatë     I shpejtë dhe i lehtë pa nevojën për etching dhe lidhjen e dhëmbit     Konsistencë gome gjatë vendosjes për një heqje të lehtë të ekseseve     Çimento pa rrëshirë për pacientët alergjikë ndaj metakrilates     Pothuajse asnjë ndjeshmëri postoperative

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.