G-Premio BOND Refill EEP

Add Your Review |

Availability: Product not in stock!

80,00 €
60,00 €
Prodhuesi: GC
G-Premio BOND është një agjent ngjitës me një shishe që është në përputhje me të gjitha mënyrat e gravimit.

Mund të përdoret për lidhjen e drejtpërdrejtë, por edhe për riparimin dhe trajtimin e mbindjeshmërisë.

Për më tepër, GC dëshiron të ofrojë këtë lehtësi përdorimi dhe shkathtësi pa asnjë ndikim në cilësinë e lidhjes.
G-Premio BOND ofron avantazhet e performancës universale, por me një performancë të lartë në të gjitha situatat falë një kombinimi unik të tre monomereve funksionale (4-MET, PZHK, MDTP)

Shqyrtime

There are yet no reviews for this product.