G-CEM LinkAce A2 4.6g(2.7ml) EEP

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

90,00 €
Prodhuesi: GC
Rrëshirë vetë-ngjitëse. Çimento me sistemin e shpërndarjes Automix

Shpërndarë në shiringë automix me fuçi të dyfishtë, G-CEM LinkAce është projektuar për llaç ngjitës i të gjitha restaurimeve indirekte  qeramike dhe metalike. Përmes një a

sistemi inicues të ri (kimik), G-CEM LinkAce ofron polimerizim më të lartë në mënyrë vetë-kuruese. Monomerët e fosfateve të G-CEM LinkAce sigurojnë një qëndrueshmëri të lartë lidhjeje të Zirconia.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.