ENDO-Solution

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: Cerkamed
Endo-Solution EDTA 17%
Lëngje për zgjerimin e kanaleve rrënjësore Produkti ENDO-SOLUTION ka për qëllim përgatitjen e kanalit të rrënjës mekanike. Produkti lehtëson përgatitjen dhe pastrimin e kanalit, heq shtresën e shpëlarjes dhe ekspozon hapat e tubit dentin.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.