Devitalizing Paste,Arsenic Free Syringe-3.5g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

25,00 €
Prodhuesi: PD
Devitec - paste per devitalizim, pa arsenik . Pastë për devitalizimin e pulpës.
Devitec duhet të përdoret kur një preparat mjekësor për devitalizimin e pulpës ështëi këshillueshëmdhe kur një përgatitje pa arsenik është e preferuar.   Përbërësi aktiv është Polyoxymethylene, një coagulant i cili vepron në albumin dhe jep konsistencën e kërkuar fibroze në tul për të lehtësuar zbutjeen e saj të mëvonshme.   Lidocaine Hydrochloride është një anestetik për lehtësimin e dhimbjeve dhe zbutjen e iritimit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.