0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Dentocore BODY A3 5ml/9g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

25,00 €
Prodhuesi: Itena
Materiali i përbërë nga elementët bazë të ndërtimit dhe post-cementimit

Polimerizim i dyfishtë (vetë- dhe dritë-shërues) i garantuar, madje edhe në zonat që nuk janë të arritshme me dritën e njësisë së shërimit LED.   
Teknologji e Nanogrimcave, veti të e zgjeruara mekanike të përbërjes konvencionale Bis-GMA
Merret si dentinë natyrale dhe përputhet me dhëmbin natyral   
Konsistenti i tij është më i fortë se ai i Dentocore

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.