Lëng për shpëlarje dhe tharje të kanaleve rrënjësore.  CANAL CLEAN është menduar për përdorim gjatë trajtimit të dhëmbëve për të shpëlarë kanalet rrënjësore. Ajo përshpejton tharjen e kanalit rrënjësor para mbushjes.    Përbërja: Alkool izopropil, aceton, acetat etilik.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.