Calcipast+I 2.1g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

9,00 €
Prodhuesi: Cerkamed
Materiali i hidroksidit të kalciumit i pasuruar me sulfat barium dhe iodoform rekomandohet si mbushje e përkohshme e kanaleve rrënjë

Iodoform që përmban CALCIPAST + I e bën efektin e tharjes dhe baktericidit shumë më të fortë.

Ajo gjithashtu vepron si fungicidal dhe virucidal.

Është shumë e rekomanduar për trajtimin e kanaleve të rrënjosura të infektuara.

 

Vetitë:

Zvogëlon inflamacionin

Ka efekt të tharjes

Stimulon rindërtimin e indeve periapike të dëmtuara dhe krijimin e dentinës reparative nga odontoblasts

Parandalon penetrimin e exudates në sistemin e kanalit rrënjor

 

Trajtimi efektiv i kanaleve me produktet Cerkamed - shkarko broshuren ne linkun e mëposhtem

Broshura PDF

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.