Calcipast forte

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: Cerkamed
Materiali i hidroksidit të kalciumit për mbushjet e përkohshme të kanalit me iodoform dhe p-klorofenol
CALCIPAST FORTE është një produkt i destinuar për përdorim gjatë trajtimit të dhëmbëve si material për mbushjet e përkohshme të kanalit rrënjësor. Produkti përmirëson rindërtimin e indeve të dëmtuara periapike dhe ka efekt tharje në exudates në kanalin rrënjë.   Vetitë: Remineralizimi i dhëmbit për shkak të përqendrimit të lartë të hidroksidit të kalciumit Përmirëson rindërtimin e indeve periapike të dëmtuara Tharje dhe efekt bakteriostatik Pasta jo-forcuese me reaksion alkaline të lartë   Substancat aktive: hidroksid kalciumi 10%, iodoform 73%, p-klorofenol 2%   Trajtimi efektiv i kanaleve me produktet Cerkamed - shkarko broshuren ne linkun e mëposhtem Broshura PDF

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.