Calcipast 2.1g

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

8,00 €
Prodhuesi: Cerkamed
Pastë hidroksid kalciumi për mbulesën direkte dhe indirekte të pulpës.
Produkti CALCIPAST është menduar për përdorim gjatë trajtimit të dhëmbëve si material për: - mbushje të përkohshme të kanalit të rrënjëve - mbushje të përkohshme të dëmtimit të dhëmbëve të thellë gjatë mbulimit indirekt ose të drejtpërdrejtë të pulpës   Paketimi 2.1g   Trajtimi efektiv i kanaleve me produktet Cerkamed - shkarko broshuren ne linkun e mëposhtem Broshura PDF

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.