Biomateriale për mbushjen dhe rindërtimin e kanaleve të rrënjëve - e bardhë. BIO MTA + ka për qëllim trajtimin e dhëmbëve si një material për mbushjen dhe remineralizimin e kanaleve rrënjësore.      

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.