Aphtisol 15ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

18,00 €
Prodhuesi: PD
Zgjidhja për trajtimin e mukozës ulcerative dhe aphtae.

Vetitë

PD Aphtisol është një preparat që kombinon cilësitë antiseptik, analgjezik dhe qetësues të Eugenol me efektet astringent dhe kaustik të Acid Trikloroacetik.

 

Indikacionet

> Trajtimi i aphtae dhe i ulcerations vogla të mukozës në gojë

> Trajtimi i plagëve pas nxjerrjes së dhëmbëve  

 

Udhëzimet për përdorim

Përdorni pincë për të ngjyrosur një topth pambuku në Zgjidhjen Aphtisol dhe zbatohet butësisht në mukozën e ulceruar.  

 

Mase paraprake

Mos e gelltit  

 

Ruajtja

Ruani në temperaturë dhome midis 5 dhe 30 C, të mbrojtur nga drita e drejtpërdrejtë  

 

Paketimi Shishe prej 15 ml

 

Përbërja

Eugenol 90%, Acidi trikloroaketik 8.1%, eksipient ad 100%

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.