Alveopaste-pengha iodoform paste

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

26,00 €
Prodhuesi: PD
Dental ALVEOPASTE - Pengha Iodoform Paste PD Swiss

Pengha Iodoform Paste kombinon 4 substanca aktive me aktivitet terapeutik afatgjatë. Penghawar Djambi është një hemostatik, Iodoform është një antiseptik dhe Ethylaminobenzoate është një anestezi lokale që vepron shpejt dhe mbetet efektive për një kohë të gjatë. Eugenoli forcon efektet analgjezike dhe antiseptike të komponentëve të tjerë.

 

INDIKACIONET

 

Bazat e post-nxjerrjes

Osteitis Alveolar

Parandalimi i komplikacioneve alveolare pas nxjerrjes

 

PAKETIMI

prej 15g

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.