Shkumë për gjakderdhje   Produkti që përdoret gjatë trajtimit të dhëmbëve ndaj gjakderdhjeve të lehta që mund të ndodhin në situatat vijuese: në përgatitjen e zgavrës, para përshtypjes, pas heqjes së kurorës së përkohshme, pas përdorimit të lazerit, në montimin e restaurimit të mbulesës dhe sa herë që kërkohet hemostaza dhe tërheqja. Kloridi i aluminit që gjendet në produkt ka efekt vasoconstrictive në enët e vogla të gjakut për të ulur ënjtjen dhe gjakderdhjet e lehta.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.