0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Shkumë për gjakderdhje   Produkti që përdoret gjatë trajtimit të dhëmbëve ndaj gjakderdhjeve të lehta që mund të ndodhin në situatat vijuese: në përgatitjen e zgavrës, para përshtypjes, pas heqjes së kurorës së përkohshme, pas përdorimit të lazerit, në montimin e restaurimit të mbulesës dhe sa herë që kërkohet hemostaza dhe tërheqja. Kloridi i aluminit që gjendet në produkt ka efekt vasoconstrictive në enët e vogla të gjakut për të ulur ënjtjen dhe gjakderdhjet e lehta.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.