0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Termometer

Rezultati 1 - 15 nga 15

Termometër maxim-minima - Bimetal ,FE-TFA

12,00 €
Bimetal maxima-minima-termometre

Termometer Infrared-Ear-MC-510-E2 OMRON

30,00 €
- Gentle Temp 510 - Ky termomenter veshi matë me më saktësi temperaturen trupore e cila matet në vesh.

Termometër omron eco temp basic OMRON

3,00 €
Omron Eco Temp Basic Thermometer

Termometër - flex temp smart bulk OMRON

5,00 €
Tipi fleksibël siguron rehati maksimale për të gjitha llojet e matjeve - të përshtatshme për përdorim oral, rektal dhe axillary (sqetull)

Termometër dixhital BeybiCare

1,00 €
Termometër dixhital Beybi

Termometër - GENTLE Temp-720(MMC-720-E) OMRON

35,00 €
OMRON Gentle Temp 720 Infrared Thermometer

Termometër EFT-GENTLE TEMP 520 OMRON

30,00 €
Omron Gentle Temp 520 Ear Thermometer

Termometër EFT-Gentle temp 521 OMRON

30,00 €
Omron Gentle Temp 521 Ear Thermometer

Termometër - FT90 - Non contact thermometer BEURER

35,00 €
Beurer FT90 termometër jo-kontaktues është i besueshëm dhe i saktë dhe siguron një metodë higjienike dhe të rehatshme për matjen e temperaturës.

Termometër-Multifunction BEURER

30,00 €
Beurer termometër me rreze infra të kuqe, multifunksional me funksion 6në1

Termometër per vesh-Ear Thermometer BEURER

30,00 €
BEURER Digital Infrared Ear Thermometer

Termometër - Forehead Thermometer BEURER

20,00 €
Beurer FT45 forehead thermometer

BY11 Thermometer monkey,frog,dog BEURER

6,00 €
Beurer BY11 express thermometer

BY20 Pacifier Thermometer BEURER

9,00 €
Beurer BY20 Pacifier Thermometer
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.