0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 18 nga 18

Benosen

6,00 €
Perdoret per qetesimin e sistemit nervor dhe permireson kualitetin e gjumit

Varixinal Gel 75ml

8,00 €
Perdoret per rritjen e elasticitetit dhe fortesise se venave

StresVit

5,00 €
StresVit - Permban vitaminat B per permiresimin e funksionimit te sistemit nervor

Martanci Imunactivem 30 tableta Vitamina për fëmijë

6,00 €
Martanci Imunactivem 30 tableta Vitamina për fëmijë

Calcium Magnesium Zinc

Calcium Magnesium Zinc - Për eshtra më të fortë Calcium-Magnesium-Zinc FORTE

Martanci Gummi 60tbl Vitamina për fëmijë në formë të gomave

10,00 €
Martanci Gummi 60 tableta Vitamina për fëmijë në formë të gomave

Selezin ACE

5,00 €
Selezin ACE. Përmban selenium, zink dhe vitaminat A,C,E për flokë, thonjë dhe lekurë të shëndetshme

Martanci Gummi BoneActive 60tb Vitamina për fëmijë në formë të gomave

10,00 €
Martanci Gummi BoneActive 60 tableta Vitamina për fëmijë në formë gome

Martanci ImunoFORTE Vitamina për fëmijë

6,00 €
Martanci Inulin Vitamina për fëmijë Marťánci ImunoFORTE

Energy Spektrum

6,00 €
Permban te gjitha vitaminat dhe mineralet esenciale per zhvillimin normal fizik dhe mental

Urinal Sirup 150ml

10,00 €
Urinal Sirup 150ml

Urinal kapsula

8,00 €
Urinal - per parandalimin e infeksioneve urinare

ArthroStop Rapid

15,00 €
ARTHROSTOP® RAPID - mbështet fleksibilitetin e përbashkët dhe ndihmon për të mbajtur shëndetin e përbashkët

Arthrostop Gel 100ml

8,00 €
Arthrostop Gel 100ml Perdoret per lehtesimin e dhembjeve te nyjeve
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.