0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 9 nga 9

Pulse Oximeter OXY 300

40,00 €
Impuls oksimetri me gisht Ide për një matje të thjeshtë dhe plotësisht pa dhimbje

Tensiometër Ag-40

20,00 €
BP AG1-40 tensiometër - Microlife Paketa e presionit të gjakut - profesionale

Tensiometer BP N2 Easy E-V10

30,00 €
Blood pressure monitor semi-automatic MICROLIFE

Tensiometer BP A2 Basic E-V10

30,00 €
Automatic blood pressure monitor MICROLIFE

Tensiometer BP 3AG1 V15-7 WRS -Automatic MICROLIFE

30,00 €
Tensiometer Automatic nga MICROLIFE - BP 3AG1 V15-7 WRS

Stetoskop ST-72 dual head MICROLIFE

5,00 €
Stetoskop me kokë të dyfishtë

Stetoskop ST-77 MICROLIFE

15,00 €
ST 77 Sprague rappaport Stethoscope
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.