0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 8 nga 8

Dentocrown A1 50ml

55,00 €
Resin vetëkurues për vendopsjen e kurorave dhe të urave.

Dentocore Core Build Up A3 5ml/9g

25,00 €
Produkt i avancuar i fluoridit, kompozimi i dyfishtë i nanofillit për fabrikimin e ndërtimeve kryesore.

Dentocore BODY A3 5ml/9g

25,00 €
Materiali i përbërë nga elementët bazë të ndërtimit dhe post-cementimit

Totalcem 3 syringes of 8gr (5ml)

66,00 €
Të gjitha në një! Etching + Primer + Bonding + Cement

Totalcem 4g/2.5ml

10,00 €
Të gjitha në një! Etching + Primer + Bonding + Cement

Total C-ram Translucent 8g/5ml

30,00 €
Vetë ngjitës në smalt, dentinë, metal, qeramikë, porcelan, zirkon dhe përbërës

Dentotemp Automix 2x5ml

34,00 €
Çimento afatgjate e përkohshme e projektuar për implantet

Obturys- Handmix 5ml

30,00 €
Obturys- Handmix 5ml+1manual adaptor+10mixing spatula+1mixing tap
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.