0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 3 nga 3

Ecosal Ultra 500ml

3,00 €
Perdoret per dezinfektimin e duarve

Ecosal Losion 500ml

3,00 €
Ecosal Losion 500ml - Perdoret per larjen duarve, trupit dhe flokeve

Dezintal 5%

3,00 €
Dezintal 5% Perdoret per dezinfektimin e siperfaqeve dhe te instrumenteve
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.