0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Inhalator

Rezultati 1 - 23 nga 23

Inhalator A.I.R. NE-C28P OMRON

45,00 €
OMRON CompAIR C28P është një inhalator kompresor, i projektuar për trajtimin e pengesave ne rrugët e poshtme të frymëmarrjes.

Inhalator-Piston nebulizer mr carrot PIC SOLUTION

45,00 €
Inhalator MR Karrot Piston e projektuar në formën e lepurit, i përshtatshëm për fëmijë.

Inhalator-Piston aerosol mr pingui S PIC SOLUTION

45,00 €
Inhalator-Piston aerosol mr pingui S PIC SOLUTION, inhalator i përshtatshëm për fëmijë, në formë pinguini.

Nebulizer with mouthpiece and tubing 2.1m

3,00 €
Nebulizer with mouthpiece and tubing 2.1m

RINO shower micronised nasal shower PIC SOLUTION

6,00 €
Rino shower - Një pajisje mikronizuese e hundës nga Pic, e cila ndihmon për të pastruar zgavrën tuaj të hundës dhe për të hydratuar mukozën tuaj.

Hot top 2 eco adult

5,00 €
Hot top 2 eco adult mask Maskë inhalatori për të rritur

Peak flow meter PFM20 OMRON

15,00 €
OMRON Light Peak Flow Meter

Hot top 2 eco pediatric

5,00 €
Hot top 2 eco pediatric Maskë inhalatori për fëmijë

Inhalator-NEB-U22 OMRON

80,00 €
Inhalator-NEB-U22 OMRON

Quadralite Mask - Maskë Quadralite

5,00 €
QuadraLite™ anaesthetic face masks Quadralite - Maske fytyre për anestezion

Inhalator CompAir Elite NE-C30-E OMRON

75,00 €
Inhalator Kompresor Omron C30 CompAir Elite - NE-C30-E nga Omron

Inhalator me aspirator DuoBaby NE-C301E OMRON

55,00 €
Duo Baby është një nebulizer i veçantë, 2 në 1 kompresor me një aspirator të integruar të hundës që mund të ndihmojë në trajtimin e kushteve më të zakonshme të frymëmarrjes tek foshnjat.

Inhalator NEB-NE-C801KD OMRON

45,00 €
Inhalator i heshtur për foshnje dhe fëmijë Omron CompAir NE-C801KD është një inhalator për trajtimin e pengesave ne rrugët e frymëmarrjes te foshnjet dhe fëmijët.

Inhalator NEB-NE-C801 OMRON

40,00 €
Omron NE C801 Inhalator kompresor për fëmijën dhe të rriturit

Inhalator COMP AIR basic NE-C803-E OMRON

28,00 €
Ky inhalator Omron siguron një vlerë të shkëlqyer për para për konsumatorët që kërkojnë një inhalator bazë kompresor.

Inhalator NEB-NE-C900 OMRON

70,00 €
Inhalatori NE-C900 CompAir Pro

Inhalator A3 complete (NE-C300-E) OMRON

40,00 €
Inhalator A3 complete (NE-C300-E) OMRON

Inhalator Hikoneb Aerocare II compressor nebulizer KARE MEDICAL

20,00 €
Hikoneb® AeroCare II Piston Type Nebulizer është dizajnuar që të përdoret në ambientin jetësor të pacientit.

CompAIR PRO

65,00 €
CompAIR PRO - Inhalator me kompresor të fuqishëm, që ofron një dozim të saktë të medikamentit.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.