0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Higjiena / Dezinfektues

Rezultati 1 - 24 nga 27

Cleanmed Wipes Paloma per dezinfektimin e siperfaqeve

7,00 €
Cleanmed Wipes Paloma per dezinfektimin e siperfaqeve

Medipure - lecka të lagura

1,20 €
Lecka te lagura per pastrimin e pacienteve

Steral - Dezinfektues i duarve

2,00 €
Steral Dezinfektues i duarve

Gel hand sanitizer shishe 1 L

3,00 €
Gel hand sanitizer shishe 1 L Dezinfektues i duarve

Gel hand sanitizer 250ml 70%

1,50 €
Gel hand sanitizer 250ml 70% Dezinfektues i duarve

Gel hand sanitizer 0.5L me pompe

3,50 €
Gel hand sanitizer 0.5L me pompe 70% Dezinfektues i duarve

Ecosal Ultra 500ml

3,00 €
Perdoret per dezinfektimin e duarve

Alkool 1L 70%

3,00 €
Alkool 1L 70% Alkool 1L 90%,95%,96%

Ecosal Losion 500ml

3,00 €
Ecosal Losion 500ml - Perdoret per larjen duarve, trupit dhe flokeve

Alkool 70%,90%,95% 100ml

0,35 €
Alkool 70%,90%,95% 100ml

Hexanios G+R 1L

12,00 €
Perdoret per dezinfektimin e instrumenteve

Povidon Jod 10% 1L

4,00 €
Povidon Jod 10% 1L

Aniospray Quick, spray disinfectant

5,00 €
Anios quick spray 1L Sprej per dezinfektim te siperfaqeve

Povidon Jod 10 % 100ml

1,00 €
Povidon Jod 10 % 100ml

Steranios 20% 500m

12,00 €
Steranios 20% 500m - Perdoret per dezinfektimin e instrumenteve

Acid Borik 100ml

0,35 €
Acid Borik 100ml

Aniosgel 85 NPC

1,20 €
Aniosgel 85 NPC Dezinfektues i duarve
Size

Hidrogjen 3% 1L

1,50 €
Hidrogjen 3% 1L Hidrogjen 3% 100ml

Dermanios scrub chlorexidin 4% 500ml

4,50 €
Dermanios scrub chlorexidin 4% 500ml Perdoret per pastrimin e duarve

Sapun antibakterial me aloe vera 500ml

4,50 €
ALOE VERA Sapun antibakterial

Cleanmed Instruments

9,00 €
Dezinfektues per instrumente

Viruton® Forte 1L

11,00 €
Përdoret për dezinfektimin e instrumenteve.

Dezintal 5%

3,00 €
Dezintal 5% Perdoret per dezinfektimin e siperfaqeve dhe te instrumenteve
Faqja 1 nga 2
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.