0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Dezinfektues

Rezultati 1 - 12 nga 12

Gel hand sanitizer 250ml 70%

1,50 €
Gel hand sanitizer 250ml 70% Dezinfektues i duarve

Gel hand sanitizer 0.5L me pompe

3,50 €
Gel hand sanitizer 0.5L me pompe 70% Dezinfektues i duarve

Alkool 1L 70%

3,00 €
Alkool 1L 70% Alkool 1L 90%,95%,96%

Alkool 70%,90%,95% 100ml

0,35 €
Alkool 70%,90%,95% 100ml

Povidon Jod 10% 1L

4,00 €
Povidon Jod 10% 1L

Povidon Jod 10 % 100ml

1,00 €
Povidon Jod 10 % 100ml

Acid Borik 100ml

0,35 €
Acid Borik 100ml

Hidrogjen 3% 1L

1,50 €
Hidrogjen 3% 1L Hidrogjen 3% 100ml

Ecosal Ultra 500ml

3,00 €
Perdoret per dezinfektimin e duarve

Ecosal Losion 500ml

3,00 €
Ecosal Losion 500ml - Perdoret per larjen duarve, trupit dhe flokeve

Steral - Dezinfektues i duarve

2,00 €
Steral Dezinfektues i duarve

Gel hand sanitizer shishe 1 L

3,00 €
Gel hand sanitizer shishe 1 L Dezinfektues i duarve
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.