0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Material konsumues

Rezultati 1 - 24 nga 68

Essentia Syringe

35,00 €
Restaurues i përbërë universal radiopak.

G-Cem LinkForce Starer Kit A2

130,00 €
G-CEM LinkForce ™ është një çimento prej rrëshire ngjitëse që siguron një lidhje të fortë në pothuajse të gjitha indikacionet.

C-bond 5ml

10,00 €
C-Bond është një ngjitës dentar shërues dhe përdoret në terapi të mbushjes si lidhje ngjitëse, si dhe lidhje gjatë riparimit të punimeve të rrëshirëve, qeramikës, kurorës dhe urës.

Alveopaste-pengha iodoform paste

26,00 €
Dental ALVEOPASTE - Pengha Iodoform Paste PD Swiss

Essentia LoFlo Syringe

35,00 €
Me nuancën Essentia Universal, GC hap derën për thjeshtësim. Essentia Hije Universal është zgjidhja përfundimtare për restaurimet e pasme: një hije me një efekt të mahnitshëm përzierës.

Charisma classic - 1x4g A2

16,00 €
Charisma Classic është kompoziti i parë për të ofruar gjeneratën e dytë të teknologjisë së mbushjes me Microglass.

Dentocrown A1 50ml

55,00 €
Resin vetëkurues për vendopsjen e kurorave dhe të urave.

Calcipast 2.1g

8,00 €
Pastë hidroksid kalciumi për mbulesën direkte dhe indirekte të pulpës.

Essentia HiFlo Syringe

35,00 €
Përbërja universale - Light-cured me rrjedhshmëri të lartë

Charisma classic syr combi kit 8x4gxg2b

100,00 €
Charisma Classic është kompoziti i parë për të ofruar gjeneratën e dytë të teknologjisë së mbushjes me Microglass.

Dentocore Core Build Up A3 5ml/9g

25,00 €
Produkt i avancuar i fluoridit, kompozimi i dyfishtë i nanofillit për fabrikimin e ndërtimeve kryesore.

Calcipast+I 2.1g

9,00 €
Materiali i hidroksidit të kalciumit i pasuruar me sulfat barium dhe iodoform rekomandohet si mbushje e përkohshme e kanaleve rrënjë

G-aenial Anterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

Charisma classic syrringe assortment 4x4g

45,00 €
Charisma Classic është kompoziti i parë për të ofruar gjeneratën e dytë të teknologjisë së mbushjes me Microglass.

Dentocore BODY A3 5ml/9g

25,00 €
Materiali i përbërë nga elementët bazë të ndërtimit dhe post-cementimit

Calcipast forte

10,00 €
Materiali i hidroksidit të kalciumit për mbushjet e përkohshme të kanalit me iodoform dhe p-klorofenol

G-aenial Posterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

Optosil comfort 900ml +Xantopren+Activator

28,00 €
Heraeus Kulzer Optosil Comfort Putty materiali i thjeshtë për përdorim klasik C-silikoni nga Heraeus Kulzer

Totalcem 3 syringes of 8gr (5ml)

66,00 €
Të gjitha në një! Etching + Primer + Bonding + Cement

Charisma Topaz Syr. master Kit 10 x 4gr + bond

155,00 €
Charisma Topaz Syr. master Kit 10 x 4gr + bond Charisma® Topaz - Kimi inovative për restaurimet e përditshme natyrore

G-aenial Quick start kit syringe

260,00 €
G-ænial është materiali i zgjedhur kur kërkoni një restaurim që do të plotësojë pritjet estetike të të gjithë pacientëve tuaj - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

Variotime Easy Putty

35,00 €
Heraeus Kulzer Variotime është A-silikon material i lehtë për përzierje manuale.

Totalcem 4g/2.5ml

10,00 €
Të gjitha në një! Etching + Primer + Bonding + Cement
Faqja 1 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.